Člani LAS Posavje na ogledu dobrih praks na območju LAS Gorenjska košarica

Konec septembra smo člane LAS in LASR Posavje popeljali na ogled območja LAS Gorenjska košarica, kjer smo predstavili delček dobrih praks, ki smo jih podprli s projekti LAS v obdobju 2014–2020. Spoznali so rezultate projektov »Turizem ribjih doživetij«, »Gorenjska na kolesu«, »Zelena Gorenjska«, »Medgeneracijski centri«, »Mreža vodnih poti v KSA« in »Dobro smo«, ki smo jih uspešno sofinancirali iz skladov #EKSRP#ESRR in #ESPR.

Celodnevno druženje smo pričeli v Kranju, v podjetniškem centru Kovačnica, ki predstavlja močno podporno okolje za podjetnike na Gorenjskem, nato pa nadaljevali pot na Grad Dvor Preddvor, ki z razkošno opremljenostjo in karizmatično grofico nikogar ne pusti ravnodušnega. Edinstveno doživetje smo dopolnili z lepotami narave, s sprehodom ob jezeru Černava, ob Planšarskem jezeru na Jezerskem pa smo na povsem nov in inovativen način prisluhnili utripu gozda in vode.

Ker nas s Posavjem povezuje veliko skupnih zgodb, smo ob lokalnih kulinaričnih dobrotah sklenili, da bomo sodelovanja z veseljem še nadaljevali in nadgradili.

 

 

 

Go Back Example
Update cookies preferences