Video natečaj: Lov na projekte Interreg – narava brez meja

Program Interreg VI-A Italija-Slovenija 2021-2027 je podaljšal rok za sodelovanje na video natečaju »Lov na projetke Interreg – narava brez meja« do 29. septembra 2024. Cilj natečaja je z videoposnetkom predstaviti rezultate enega izmed projektov Interreg Italija-Slovenija, ki se ukvarja z naravovarstvom in razvijanjem inovativnih rešitev.

Poleg nagrad za vse sodelujoče udeležence natečaja, bosta prva dva uvrščena nagrajena z vozovnico Interrail. Natečaj je brezplačen in na njem lahko sodelujejo vse polnoletne osebe.

Za sodelovanje:

  1. Na spletni strani ita-slo.eu v zavihku »Projekti« poišči in izberi Interreg projekt, ki ga želiš predstaviti v svojem videu,
  2. Svetujemo, da nato zbereš potrebne informacije o krajih, v katerih deluje projekt ali o udeleženih partnerjih (intervju s partnerjem bo povečal možnosti zmage). V videu lahko tudi predstaviš enega izmed brezplačnih dogodkov, ki jih organizirajo projektni partnerji (na tej povezavi najdeš seznam prihajajočih dogodkov; lahko tudi pobrskaš po spletni strani in najdeš koledar dogodkov).
  3. Videoposnetek pripraviš na podlagi smernic natečaja, ki jih najdeš TUKAJ.

Če želiš izvedeti več in biti obveščen o prihodnjih dogodkih, te vabimo, da obiščeš našo spletno stran in družbena omrežja: X (Twitter), Facebook, Instagram in YouTube.

Več: https://www.ita-slo.eu/sl/novice-in-dogodki/novice/video-natecaj-lov-na-projekte-interreg-narava-brez-meja

Go Back Example
Update cookies preferences